Accoya® Online

Accoya Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom Accoya. Klik hier om u aan te melden voor de Accoya nieuwsbrief welke wij sporadisch verzenden.

acetyleren

 

Acetyleren

Als u online zoekt, zijn er academische tijdschriften en online artikelen die op een zeer wetenschappelijke manier de vraag ‘wat is acetylering’ kunnen beantwoorden.

Lees meer: Acetyleren

Hardwood Clip

Het perfecte terras in Accoya® met Hardwood Clip®

Het doel is een duurzaam, vormvast en mooi resultaat dat nog betere eigenschappen kan voorleggen dan de beste tropische houtsoorten en bovendien milieuvriendelijk is. De Hardwood Clip®, is al 10 jaar geleden bedacht, heeft voor een ware revolutie gezorgd in het segment van onzichtbare bevestigingen voor houten terassen. Dit systeem is niet alleen innovatief door het unieke procedé waarbij de planken in een hoek van 45° worden vastgeschroefd, maar ook door het gebruik van twee materialen van topkwaliteit die worden gecombineerd om weerstand, stevigheid, absorptievermogen en de hoge duurzaamheid te garanderen. 

Lees meer: Hardwood clip

Voordelen Accoya videoBekijk de voordelen van Accoya® in drie minuten!

Is het mogelijk om door (nieuw)bouw het milieu te ondersteunen in plaats van te belasten? Hoe selecteer ik duurzame grondstoffen zonder aan kwaliteit in te boeten? Wat voor bewerkingen kan ik doen met Accoya®. 

Bekijk het filmpje en krijg binnen 3 minuten antwoord.

Lees meer: Accoya voordelen

TIGA LosTIGA gevelsysteem: snel en simpel! 

Ten behoeve van blinde bevestiging van Accoya® gevelbekleding is dit nieuwe slimme systeem verkrijgbaar. Met deze RVS clips kan op een zeer eenvoudige wijze een volledige gevel gemonteerd worden zonder zichtbare bevestigingen. Het speciaal voor Accoya ontworpen bevestigingssysteem is makkelijk te installeren door het unieke 'click and go' principe achter het geveldeel. 

Lees meer: TIGA gevelsysteem

U bevindt zich hier: Home Nieuws