Accoya® Online

Over Accoya®

Wilt u meer informatie?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voordelen

Accoya® hout is hout dat door en door gemodificeerd is. Niet alleen een oppervlakkige indringing zoals bij vele alternatieve behandelmethodes. Deze modificatie heeft twee belangrijke voordelen:

Gebruikers van Accoya® hout kunnen absoluut vertrouwen op de duurzaamheid op een wijze die voorheen niet mogelijk was. De kwaliteit van Accoya® hout wordt gecontroleerd door middel van twee laboratoriumproeven. Accsys Technologies gebruikt in haar eigen laboratorium verfijnde en bewezen analytische technieken om er zeker van te zijn dat Accoya® hout altijd van constante kwaliteit is en het de hoogst mogelijke prestaties volgens de vastgestelde normen bereikt.

Wanneer Accoya® hout wordt gezaagd of geprofileerd kunnen dus nooit houtoppervlakten bloot komen te liggen die niet geacetyleerd zijn. Hierdoor is het niet nodig dergelijke oppervlakten met milieuonvriendelijke middelen te beschermen, zoals dat bij de zogenaamde envelopbehandelingen wel noodzakelijk is. Verder zullen onderstaande voordelen het kiezen van Accoya® hout makkelijk maken:

Voordelen Accoya

Zie de Accoya® informatiegids voor meer informatie met betrekking tot de (technische) eigenschappen van Accoya® en voor meer informatie met betrekking tot het bewerken, verlijmen en afwerken van Accoya®.

U bevindt zich hier: Home Over Accoya®
Boogaerdt Hout | LinkedIn
Boogaerdt Hout | Twitter