De introductie van Accoya Color

Accoya® Color, het tot op de kern gekleurde houtproduct van Accsys, is nu in het hele land verkrijgbaar. Het is ideaal voor gevelbekleding en terrassen.

Accoya® Color biedt hetzelfde hoge prestaties en duurzaamheidsvoordelen als een reguliere Accoya® hout. Maar dan in een prachtige grijze kleur.Het is zeer stabiel door de minimale beweging van het Accoya hout in verschillende weersomstandigheden. Deze stabiliteit maakt het uitstekend geschikt voor terrasplanken en gevelprofielen. Doordat het diep tot in de kern gekleurd is, kan de grijze kleur niet afschilferen of afslijten. Hierdoor gaat het lang mee en is het onderhoudsarm, zonder dat er coatings of andere behandelingen nodig zijn. Wat op een lange termijn weer tijd en geld bespaart. Accoya® Color is net als Accoya niet giftig en een van de weinige bouwproducten met het Cradle to Cradle® Gold certificaat vanwege de voordelen voor de circulaire economie.

De uitbreiding van Accoya® Color op de Europese markten volgt na een succesvolle groei wereldwijd. Sinds de lancering in 2021 in de DACH-regio en de daaropvolgende introductie in Noord-Amerika wordt Accoya® Color door veel toonaangevende architecten en projectontwerpers voorgedragen, met bewezen succes in honderden terras-, gevelbekledings- en lamellenprojecten.

Laurens Notenboom, Head of Sales Benelux, Accsys licht toe: “Ik ben zo enthousiast om de voordelen van Accoya® Color naar de thuisbasis van Accoya® te brengen. Het is een fenomenaal product met een hoogwaardige uitstraling dat lang meegaat. Het combineert alle hoge prestaties en duurzaamheidsvoordelen van Accoya® met een prachtige grijze kleur. Het is zeer populair gebleken voor terrassen, gezien de duurzaamheid, bescherming tegen slijtplekken en onderhoudsvriendelijkheid. Om dezelfde redenen zien we het ook steeds vaker gebruikt worden voor gevelbekleding. Aangezien de trend naar buitenleven blijft groeien, zien we een enorm potentieel voor Accoya® Color.”

Accoya® Color is nu verkrijgbaar.

Bekijk de pagina

 

Naar overzicht