Voordelen

Accoya® hout is hout dat door en door gemodificeerd is. Niet alleen een oppervlakkige indringing zoals bij vele alternatieve behandelmethodes. Deze modificatie geeft onder ander verschillende belangrijke voordelen. Bekijk hieronder de meest in het oog springende voordelen.

Contact

Dimensiestabiel en een lange levensduur

De superieure maatvastheid van Accoya® hout (bestendigheid tegen uitzetting en krimp) overtreft die van alle gangbare houtsoorten, waaronder teak, sapeli en iroko. Accoya® hout is gedurende lange periode onder alle blootstellingsomstandigheden getest (bovengronds, ondergronds en zelfs in water) en kan aantoonbaar de zwaarste buitenomstandigheden doorstaan.
Zo voldoet het hout ook aan duurzaamheidsklasse I (rot bestendigheid) en overtreft vaak de prestaties van de duurzaamste en natuurlijke houtsoorten. Elke partij wordt na productie getest om de duurzaamheid te kunnen garanderen.

50 jaar garantie– Bekijk de lange levensduur

Zeer stabiel– Bekijk de sheet over dimensiestabiliteit

Accoya kozijnhout

Duurzame keuze

Gebruikers van Accoya® hout kunnen absoluut vertrouwen op de duurzaamheid op een wijze die voorheen niet mogelijk was. De kwaliteit van Accoya® hout wordt gecontroleerd door middel van twee laboratoriumproeven. Accsys Technologies gebruikt in haar eigen laboratorium verfijnde en bewezen analytische technieken om er zeker van te zijn dat Accoya® hout altijd van constante kwaliteit is en de hoogst mogelijke prestaties volgens de vastgestelde normen bereikt.

– Bekijk de sheet over duurzame keuzeNiet giftig

Lage impact op het milieuBekijk de natuurlijke schoonheid van hout

Duurzaam Accoya 4 mangrove

Uitstekend te verwerken

Wanneer Accoya® hout wordt gezaagd of geprofileerd komen er nooit houtoppervlakten bloot komen te liggen die niet geacetyleerd zijn. Hierdoor is het niet nodig dergelijke oppervlakten met milieuonvriendelijke middelen te beschermen, zoals dat bij de zogenaamde envelopbehandelingen wel noodzakelijk is.

Ideaal voor coatingsBekijk de mogelijkheden in behandelingen

Maatwerkopties – Bekijk de mogelijkheden in verwerken

Ambulancepost Accoya 4| Gelderland Midden

Bekijk alle voordelen van Accoya® in drie minuten!

 

Is het mogelijk om door (nieuw)bouw het milieu te ondersteunen in plaats van te belasten? Hoe selecteer ik duurzame grondstoffen zonder aan kwaliteit in te boeten? Wat voor bewerkingen kan ik doen met Accoya®.  Bekijk het filmpje en krijg binnen 3 minuten antwoord.

Houtinformatiegids

Voor meer informatie met betrekking tot de (technische) eigenschappen van Accoya® en voor meer informatie met betrekking tot het bewerken, verlijmen en afwerken van Accoya®.. Dit is allemaal te vinden in de Accoya® informatiegids.

Download
  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.